Wurlitzer jukeboxen – Den mest eftertragtet udlejnings jukebox!

Jukeboxen er en spillemaskine, der blev introduceret allerede i slutningen af 1800-tallet. Her stiftede man første gang bekendtskab med denne smarte musikboks, hvor man ved hjælp af mønter kunne få lov at høre et musiknummer – og her grundlagde vores Wurlitzer-jukeboxene deres glorværdige historie.

De første jukeboxe havde en indbygget pladespiller og kunne rumme helt op til 12 plader. I løbet af årene blev antallet af plader i jukeboxen udvidet. I 1946 så den første Wurlitzer jukebox dagens lys, og denne jukeboks skulle snart blive en succes, for Wurlitzer er med sine fine farver og sit smukke udseende med boblerne rundt i kanten den mest populære jukebox til dato. Næsten alle kender denne jukebox eller har set den ved fester eller andre muntre lejligheder.

Første Wurlitzer-jukebox med cd’er

Wurlitzer-jukeboxen anvendte vinylplader helt frem til begyndelsen af 1980’erne, hvor cd’en kom frem. Herefter begyndte man at ombygge de gamle Wurlitzer-vinyl-jukeboxe, så de kunne afspille cd’er. I første omgang kunne jukeboxene indeholde 60 cd’er, og det antal holdt sig et stykke tid. Men efterhånden som cd’erne tog markedsandele, begyndte man endnu engang at opdatere jukeboxene, så de nu kunne rumme helt op til 100 cd’er. I dag er det denne model Wurlitzer-jukebox, man finder flest af, men der findes stadig nogle enkelte af de første eksemplarer til 60 cd’er.

Vi skriver nu 2013, og cd’erne kæmper en hånd kamp mod digitale filer som mp3. Mange sange bliver efterhånden aldrig udgivet på cd af den simple årsag, at der ikke længere findes et marked for det. Kunderne kan i dag downloade sangene fra internettet og gemme dem på deres egne digitale medier. Dermed undgår de at skulle opbevare et hav af forskellige musik cd’er. Vi har også set, at vores cd-jukebokse ikke udlejes så meget som tidligere. Derfor tager vi et vigtigt skridt i den digitale retning og ombygger vores Wurlitzer-jukebokse med en digital touch-skærm. Desuden ændrer vi indmaden, så jukeboksen kan følge med på musikmarkedet. Fra hidtil at indeholde 2000 musiknumre opdateres jukeboksene nu, så antallet er ubegrænset. Vi har indtil nu skabt en rigtig god blanding af musiknumre i vores jukebokse på hele 5500 sange. Desuden har vi tilføjet en helt ny mulighed i jukeboksen – den kan nemlig spille med på dine gæsters medbragte festsange. Endvidere indeholder jukeboksen en temafunktion, så gæsterne f.eks. kan vælge 70’er eller 80’er-tema.

Kode til jukeboksen

Når du lejer vores jukeboks modtager du en kode, som du skal bruge ved valg af tema eller indstilling af lydstyrke. Dermed sikrer du, at der ikke kan skrues højere op for volumen, end du selv har valgt. Koden får du, når vi leverer jukeboksen. Samtidig giver vi en forklaring på, hvordan jukeboksen virker. Du skal selvfølgelig vide, hvordan du betjener jukeboksen – også selvom vores jukebokse er de mest brugervenlige på markedet.

Bunker af ekstraudstyr

Ved udlejning af vores digitale Wurlitzer-jukeboxe tilbyder vi samtidig forskelligt nyttigt ekstraudstyr. Det drejer sig bl.a. om:

– Trådløse mikrofoner, der kan tilsluttes i forbindelse med taler under festen. Pris 200 kr.
– Kabeltilslutning til jukeboxen med minijack. (Til afspilning af musik fra, Telefon, iPad/ipod eller bærbar pc. Kr. 50.
– Luksus-diskolys på stativ (giver en rigtig god stemning og fine farver på dansegulvet). Kr. 250/stk. (vi anbefaler 2 stk)
– Bluetooth streaming af musik, så du kan tilslutte din mobil til jukeboxen via Bluetooth (afspil musik trådløst over mobilen). Pris kr. 150.

Du skal vælge Wurlitzers digitale jukebox fordi

– Den indeholder nyere og mere opdateret musik end de gamle Wurlitzer jukebokse.
– Større driftsikkerhed.
– Spiller dine gæsters medbragte festsange (vi indbygger selv SKÅL ved mange vers).
– Jukeboxen ankommer før festen begynder og går ikke hjem før dagen efter.
– Du bestemmer lydstyrken (der kan ikke skrues højere op, end du har valgt).
– Musikken spiller uden afbrydelser – ingen ny sang hvert 20 sek.
– Der er indbygget DJ i alle aldersgrupper.
– Du bestemmer, hvilken genre der skal høres – f.eks. Kim Larsen, danske hits eller 70’er, 80’er eller 90’er musik/tema.